Bøger

“Ind er den eneste vej ud” udkom d. 19.02.20 på Muusmanns Forlag.

Udgangs punktet for at skrive bogen er, at alt på kloden lige nu er i spil. Vi har klimakrise, tab af  natur og biodiversitet og foruroligende mange mennesker mistrives.  Årsagerne til dette er menneskeskabe, og derfor er det op til os, at skabe de nødvendige forandringer. Roden til verdens  problemer kan findes i vores sind. Hvis vi vågner op og indser, hvad det vil sige at være menneske, kan vi udføre mirakler.  Det kan vi gøre ved at  kigge ind i os selv, så vi kommer dybere i kontakt med dem, vi virkelig er. 

Bogen søger at vise, hvordan dette er muligt. 

ind er den eneste vej ud

“Om Mørke og om Lys” er en bog om livet, om døden og om at være menneske.
Hanne Frøyr oplevede sit livs største mareridt, da hendes voksne datter begik selvmord, men det viste sig, at den tragiske begivenhed også kom til at åbne for en ny forståelse af den menneskelige tilværelse, af livet og af døden.
Om mørke og om lys er en åbenhjertig og personlig fortælling, som tager fat på livets allerstørste spørgsmål. Bogen beskriver de oplevelser, som forfatteren havde af at være i kontakt med sin datter i tiden efter hendes død og er et personligt bud på, hvordan man som nærmeste pårørende kan håndtere tabet af dem, der står ens hjerte nærmest.

Bogen kan være svær at opdrive hos boghandlerne, da Gyldendal har ryddet den fra deres lager. Den kan stadig købes som e-bog og lydbog.

Om mørke og om lys